Eleganta, stil, rafinament, intimitate, rasfat… sunt atribute care descriu cel mai bine ambientul restaurantului nostru. Oferim o incursiune intr-o lume in care simturile si trairile sunt considerate necesitati. Fiecare oaspete care ne trece pragul este important pentru noi si de aceea oferim servicii la standarde de calitate excelente. Restaurantul complexului, denumit "Bonaparte", cuprinde 2 saloane despartite de un hol grandios: Salonul Bonaparte si Salonul Oglinzilor.

Salonul Bonaparte, este amplasat intr-un spatiu elegant, cu mese situate in separeuri intime. Peretii tapetati in matase amintesc de saloanele frantuzesti aristocrate. De altfel, specificul Gourme Mediteranean ne dezvaluie secretul bucatariei rafinate de pe tarmurile scaldate de soarele Marii Mediterane.

Sala Oglinzilor este o incapere inalta cu un design rafinat unde privirea va este incantata de oglinzile, candelabrele si stampele in stilul secolului XIX. Este o sala ideala pentru organizarea de seminarii si conferinte. De asemenea, pe terasa interioara se pot organiza team-building-uri.

Bar - Restaurant "Le Caporal" (cu o capacitate de 35 locuri) este locatia indicata pentru petrecerea unor zile sau seri de neuitat.

Recomandarea bucatarului

Meniul a fost conceput astfel incat sa pastreze din savoarea bucatariei romanesti si sa ofere, in acelasi timp, diversitatea si prospetimea preparatelor mediteraneene. Portiile generoase de paste gatite in stilul traditional din sudul Italiei, degustate alaturi de vinurile noastre de crama si urmate de un desert delicat, vor transforma orice seara aparent obisnuita intr-un deliciu culinar.

Stiati ca incepand cu data de 28.11.2020 intre orele 10.00-19.00 Avem preparate delicioase si un meniu variat din care poti alege. Pentru siguranta dumneavoastra asteptam sa ne contactati la numarul de telefon 0725 571 530.
Va asiguram ca avem mancare proaspata si de calitate superioara.